Huidskleurige pleisters voor het goede doel NASF introduceert pleisterset in 6 verschillende huidskleuren

Tot voor kort bestonden er alleen maar pleisters in één huidskleur in Nederland. Eigenlijk heel vreemd. Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) bracht daar onlangs verandering in, in samenwerking met Koninklijke Utermöhlen. Er zijn voor het eerst pleisters in meerdere huidskleuren verkrijgbaar in Nederland. Een initiatief met een dubbele functie, want met de opbrengst van de pleisters worden kleinschalige gezondheidszorg projecten in Afrika gefinancierd: Het Grotere Verband.

Over de huidskleurige pleisters

“Iedereen is gelijk, maar niet iedereen is hetzelfde. Niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en wij vinden dat iedereen de pleister moet kunnen plakken van zijn of haar keuze. Daarom introduceren wij een pleisterset in zes verschillende huidskleuren.  Door een doosje pleisters te kopen steun je bovendien mensen in Afrika voor wie zelfs een simpele pleister of andere basale medische voorziening helemaal niet zo vanzelfsprekend is”, zegt voorzitter Frans Hiddema van het NASF: “Wij noemen dit het Grotere Verband.”

Over het Grotere Verband

De HeltiQ pleisterset in zes verschillende huidskleuren zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, Trekpleister, AH.nl, DA drogisten en De online drogist voor de adviesprijs van  €3,99 per pakje van 24 pleisters. Van iedere verkochte pleisterset gaat er minimaal € 1,- naar Afrika.

Voor Afrika!

Met uw donatie investeren we in kleine, lokale gezondheidsinitiatieven in Afrika. Omdat we beseffen dat gezondheid je belangrijkste bezit is. We geloven in de kracht van praktische oplossingen voor lokale problemen. U ook? Steun ons dan. Samen maken we het verschil. 

Steun het NASF

Kleinschalige hulp helpt! Zeker in Afrika. Helpt u ons nieuwe projecten uit te voeren?

Header-vrouw-gezondheid

Voor Afrika!

Met uw donatie investeren we in kleine, lokale gezondheidsinitiatieven in Afrika. Omdat we beseffen dat gezondheid je belangrijkste bezit is. U ook? Steun ons dan. Samen maken we het verschil. 

Laatste berichten

header2crowd

Betaalbare protheses in Sierra Leone door 3-D printen

Betaalbare protheses in Sierra Leone door 3-D printen Albert Schweitzer Fonds, Radboudumc en Universiteit Twente steunen Lars en Merel bij...
NASF 2018 in cijfers

NASF 2018 in cijfers

Wat zegt een cijfer? We steunden zo'n 30 gezondheidspioniers die duizenden mensen hielpen met oplossingen voor hun gezondheid. Honderden kinderen,...
Jaarverslag NASF 2018 gepubliceerd

Jaarverslag NASF 2018 gepubliceerd

Met grote trots laten we u zien wat wij in 2018 deden. Wij danken alle betrokken mensen, belangstellenden en donateurs...