milou-800

Een goede start voor ieder kind

Zorgprofessional Milou van Ingen (31) zet zich met hart en ziel in voor baby’s op de Intensive Care in Sengerema, Tanzania. Er is € 8.000 euro nodig om 1500 doodzieke en te vroeg geboren baby’s per jaar intensieve zorg te blijven geven. Help jij Milou?

Steun Milou voor meer apparatuur en medicijnen

Van iedere 1000 kinderen die worden geboren in Sengerema overlijden er 40 tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte. In Nederland zijn dit er minder dan 4. Intensieve zorg is hard nodig in Sengerema.

De Intensive Care afdeling voor baby’s groeit letterlijk uit z’n voegen. Er liggen meestal 3 baby’s in een bed en dokters en verpleegkundigen staan regelmatig voor de keuze welke baby zuurstof kan krijgen en welke niet, omdat er meer zieke baby’s zijn dan apparatuur.

Daarom moet er een grotere Intensive Care afdeling worden gerealiseerd met meer apparatuur en meer medicijnen. Met € 8.000 euro voor nieuwe couveuses, zuurstofapparaten, hartmonitoren, infuusnaalden, medicijnen en reanimatie trainingsmateriaal kunnen 1500 baby’s per jaar weer toereikende zorg krijgen.

 

WIJ STEUNEN MILOU. JIJ OOK? DOE MEE AAN DE CROWDFUNDINGACTIE!