Activiteiten

Het NASF  geeft ook informatie en draagt de praktische toepassing van de humanistische nalatenschap van Albert Schweitzer uit. Dit in relatie tot ontwikkelingssamenwerking in het algemeen en het projectsteunbeleid van het NASF in het bijzonder. Zo hebben wij diverse activiteiten ontwikkeld om draagvlak te creëren voor onze projectsteun en het gedachtegoed van Albert Schweitzer. Hieronder krijgt u een indruk van de verschillende activiteiten.

Digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds verschijnt elke 2 maanden. De nieuwsbrief bevat nieuws en actualiteiten over activiteiten en projecten, met achtergrondartikelen. Mis hem niet! Meld u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen en reacties over de nieuwsbrief kunt u een e-mail sturen naar info@nasf.nl o.v.v. reactie nieuwsbrief.

Bekijk de laatste nieuwsbrieven:

Albert Schweitzer Magazine

Het NASF geeft een 2-jaarlijks Magazine uit voor donateurs en andere belangstellende. U kunt het ASM ook online inzien, klik hier voor meer informatie.

Albert Schweitzer Prijs

Een van de meeste inspirerende activiteiten van het NASF is de jaarlijkse Albert Schweitzer Prijs. Klik hier voor meer informatie.

poster2014

Fondswervings acties en evenementen

Het NASF onderneemt verschillende fondswervingsacties, meestal in samenwerking met partners en belangstellenden. U bent ook van harte welkom om evenementen en activiteiten te ondernemen als steun voor het NASF. Een leuke idee? Neem contact op met Solveigh Balogh via solveigh.balogh@nasf.nl

Zo heeft het Oogziekenhuis in Rotterdam de Eye Care loop georganiseerd, gekoppeld aan de marathon van Rotterdam op 12 april 2015. De opbrengst van deze sponsorloop, een mooi bedrag van € 4,301, komt ten goede aan een van onze projecten, het Kwale District Eye Care Centre in Kenia.