Activiteiten

Het NASF  geeft ook informatie en draagt de praktische toepassing van de humanistische nalatenschap van Albert Schweitzer uit. Dit in relatie tot ontwikkelingssamenwerking in het algemeen en het projectsteunbeleid van het NASF in het bijzonder. Zo hebben wij diverse activiteiten ontwikkeld om draagvlak te creëren voor onze projectsteun en het gedachtegoed van Albert Schweitzer. Hieronder krijgt u een indruk van de verschillende activiteiten.

Digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds verschijnt 4 maal per jaar. De nieuwsbrief bevat nieuws over nieuwe projecten, afgeronde projecten en geeft updates over lopende projecten in Afrika die het NASF ondersteunt. Mis hem niet! Meld u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen en reacties over de nieuwsbrief kunt u een e-mail sturen naar info@nasf.nl o.v.v. reactie nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Het NASF geeft 4 maal per jaar een nieuwsbrief uit voor donateurs en andere belangstellenden. Inschrijven voor de nieuwsbrief doet u via deze link.

Albert Schweitzer Prijs

Je talent inzetten voor het welzijn van een ander in Afrika, daar draait het om bij de jaarlijkse Albert Schweitzer Prijs. Klik hier voor meer informatie.

poster2014

Fondswervings acties en evenementen

Het NASF onderneemt verschillende fondswervingsacties, meestal in samenwerking met partners en belangstellenden. U bent ook van harte welkom om evenementen en activiteiten te ondernemen als steun voor het NASF. Een leuke idee? Neem contact op met Solveigh Balogh via solveigh.balogh@nasf.nl