Steun gezondheidsprojecten in Afrika met een microgift!

  • doneren via snel en veilig!
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Donateur Worden

Ja, ik machtig Stichting Nederlands Albert Schweitzer Fonds hierbij om periodiek een vast bedrag af te schrijven van mijn bankrekening tot wederopzegging.* verplicht in te vullen

Privacy

Gegevens worden alleen door het NASF vastgelegd en niet aan derden verstrekt. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@nasf.nl.

Uw machtiging

Door bovenstaand formulier online te versturen, geeft u toestemming aan het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE Utrecht, Nederland, Incassant ID NL24ZZZ412440080000) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om uw bijdrage van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden). Op uw afschrift kunt u de incasso van het NASF herkennen aan het kenmerk van de machtiging.

Machtigingsformulier downloaden

U kunt ook een machtigingsformulier hier downloaden, invullen en per mail of post retourneren aan het NASF.

Uw gift maakt het mogelijk dat het NASF gezondheidszorgprojecten direct kan blijven steunen met een startsubsidie. Hartelijk dank!

Met zijn ziekenhuis in Lambaréné (Gabon, Afrika), wijdde Nobelprijswinnaar Albert Schweitzer zijn leven aan het helpen van zieken en armen. Volg jij zijn voorbeeld met jouw eigen Lambaréné?