Hoezo
bestaan er
alleen 'witte'
pleisters in
Nederland?

Hoezo
bestaan er
alleen 'witte'
pleisters in
Nederland?

De pleisters zijn te koop bij

De pleisters zijn te koop bij

Het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) lanceert in samenwerking met Koninklijke Utermöhlen NV, leverancier van het merk HeltiQ, huidskleurige pleisters ter ondersteuning van gezondheidsinitiatieven in Afrika. Met het kopen van déze pleisters help je niet alleen jezelf of iemand in je buurt aan gezondheid, maar ook nog een ander, in Afrika!

pleisterverpakking

Over de pleisters

Iedereen is gelijk, maar niet iedereen is hetzelfde. Niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en wij vinden dat iedereen de pleister moet kunnen plakken van zijn of haar keuze. Daarom lanceert het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) in samenwerking met Koninklijke Utermöhlen, de HeltiQ Het Grotere Verband pleisters. Een pleisterset in zes verschillende huidskleuren met in totaal 24 pleisters. Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar online bij AH, de Onlinedrogist en bij drogistplein en in de winkel bij Etos, Trekpleister en DA drogisten voor de adviesprijs van €3,99

pleisterverpakking

Voor donateurs in alle kleuren

Het eerste product van NASF’s donateurmerk ‘Het Grotere Verband’ is de HeltiQ pleisters in zes verschillende huidskleuren.

Pleisternaastelkaar
Ballonnen-zwart

Hoe het werkt

Van ieder doosje HeltiQ Het Grotere Verband pleisters dat je koopt gaat minimaal € 1,- naar Afrika. Koop je zo’n doosje pleisters, dan help je dus iemand met een kapotte knie aan aanzienlijk vergrote keuzevrijheid en een Afrikaans dorp aan een waterput, medicijnen, of een dokterspost. Het NASF en Koninklijke Utermöhlen NV, leverancier van het merk HeltiQ, geloven in de kracht van praktische oplossingen voor lokale problemen in Afrika. Help je mee?

Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt.

Albert Schweitzer

Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt.

Albert Schweitzer