iSTEPup

iSTEPup

iSTEPup betekent vrij vertaald ‘het naar voren komen’ en ‘actie ondernemen wanneer het nodig is’. Onze stichting heeft de ambitie om studenten in sub-Sahara Afrika mét potentie maar zónder financiële middelen te helpen om verpleegkundige, verloskundige, arts of apotheker te worden. We dragen op een transparante en tastbare manier bij aan de opbouw van basis gezondheidszorg in Afrika, toegankelijk voor iedereen, ook in de toekomst. Geen geld, maar kennis, know-how en zelfredzaamheid doneren, dat is het idee. Voor meer informatie kijk op  i-step-up.com.

Bekijk pitch

Verdient dit project jouw stem?

Vind jij dat dit project de publieksprijs t.w.v € 1000,- verdient? Breng dan nu je stem uit! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en de uitslag van de Albert Schweitzer Prijs. Stem nu Bekijk alle inzendingen

Project9-uitgelicht
 • Jan Henk

  Dubbink

 • Nikki

  van der Velde

 • Project

  iSTEPup

 • Doel

  Een kans voor gezondheidszorg talent in Afrika

 • Waar

  Sub Sahara Afrika

 • Doelgroep

  Medisch studenten

Stem nu

iSTEPup

iSTEPup betekent vrij vertaald ‘het naar voren komen’ en ‘actie ondernemen wanneer het nodig is’. Onze stichting heeft de ambitie om studenten in sub-Sahara Afrika mét potentie maar zónder financiële middelen te helpen om verpleegkundige, verloskundige, arts of apotheker te worden. We dragen op een transparante en tastbare manier bij aan de opbouw van basis gezondheidszorg in Afrika, toegankelijk voor iedereen, ook in de toekomst. Geen geld, maar kennis, know-how en zelfredzaamheid doneren, dat is het idee.

Stem nu

Foto’s

Project9-Header