De drie wensen van onze gezondheidspioniers

Deze winter vragen drie gezondheidspioniers jouw steun voor hun prachtige, hartverwarmende projecten. Help deze pioniers om in 2022 de gezondheid in Afrika verder verbeteren.

Inmiddels zijn twee van de drie project rond, dankzij talloze gulle donaties. Alleen Ali heeft nog 2.551 euro nodig voor zijn nieuwe behandelcentrum voor gehandicapte kinderen. Help je mee?

Doneren kan tot en met 7 januari. Je gehele gift wordt gebruikt voor de drie projecten. Niets blijft hier. Jouw donatie maakt het verschil! 

Geef met je hart, en maak impact met je gift!

Een menswaardig bestaan voor gehandicapte kinderen

Wens: behandelcentrum gehandicapte kinderen

Wie: Ali Salim Mwaziro

Waar: Kenia

Organisatie: Kidscare Kenya

Nodig: 13.960 EURO

Meisjes naar school, duurzaam maandverband, water, schone wc’s, handwasgelegenheid

Wens: duurzaam maandverband, water, schone wc’s, kleedruimte en voorlichting

Wie: Faida Amurani Phiri

Waar: Malawi

Organisatie: Umunthu Plus

Nodig: 8.765 euro

Een veilige duurzame leefomgeving

Wens: Nieuw bos en water op zonne-energie in Noord Ghana

Wie: Raymond Agalga

Waar: Ghana

Organisatie: The Northern Hope

Nodig: 7.415 euro

Help de wensen te vervullen

Inmiddels zijn twee van de drie projecten rond. Alleen Ali willen we nog helpen met de laatste loodjes. Doneren voor het project van Ali kan tot en met 7 januari. Je gehele gift wordt gebruikt voor dit project. Niets blijft hier.

De wensen van 2021

De wens van Ali

Ali Salim’s wens deze kerst is donaties voor het nieuw behandelcentrum voor gehandicapte kinderen dat hij bouwt in Kenia. Hij wil zorgen dat ook zij een menswaardig bestaan kunnen leiden.

De wens van Faida

Faida Phiri uit Malawi gaat zorgen dat alle meisjes uit haar omgeving gewoon naar school blijven gaan, met duurzaam maandverband, water en wc’s op 3 grote plattelandsscholen. Haar wens deze kerst is donaties om dit plan te realiseren.

De wens van Raymond

De kerstwens van Raymond Agalga uit Ghana is steun voor de waterpomp op zonne-energie en het nieuwe bos dat hij aan gaat leggen in een arme dorpsgemeenschap in het noorden van Ghana. 

Help deze ondernemende gezondheidspioniers om in 2022 verder te bouwen aan duurzame hun oplossingen die de gezondheid in Afrika verder verbeteren.

Doneer nu zodat ook zij het nieuwe jaar goed kunnen beginnen. Zij zijn er klaar voor!

Albert

In de voetsporen van Albert Schweitzer

Onze naamgever Dr. Albert Schweitzer was in de vorige eeuw zowel een gezondheidspionier in Afrika als een invloedrijk Europeaan. In 1952 won hij de Nobelprijs voor de Vrede. 

Vandaag de dag zet een nieuwe generatie gezondheidspioniers zijn werk voort. 

Er verandert veel in de gezondheidszorg in Afrika, maar gezond zijn en blijven blijft een grote uitdaging voor veel Afrikanen. 

Eenvoudige, slimme gezondheidsoplossingen van professionals kunnen een groot verschil maken. Wij noemen deze professionals: gezondheidspioniers.