Hoe vier je kerst in Afrika?

kerst 2021

Kerstmis is een feest van donker en licht, warmte en samenzijn. In deze moeilijke tijd zijn we allemaal toe aan wat lichtpuntjes. Ook de mensen in Afrika. Raymond, Faida en Ali zijn drie van onze gezondheidspioniers in Afrika. Zij zijn lichtpuntjes voor de mensen die zij helpen. En voor ons, omdat ze ons inspireren met hun gedrevenheid en zorg voor hun medemens. Hoe vieren zij kerst in Afrika?

hertenkop

Het kerstgevoel van Ali (Kenia)"Mijn familie en ik zullen Kerstmis sober vieren. We zijn van plan om kwetsbare gezinnen en kinderen van gehandicapte kinderen een klein voedselpakket te geven, zodat ook zij net als andere gezinnen van kerst kunnen genieten. A big Thank You to our audience in the Netherlands for always supporting KidsCare and the work that it does. May God expand and increase you always. Give you good health and prosperity. Merry Christmas to you and your families. Blessings.”

Lees HIER wat Ali doet om zijn wereld te verbeteren.

sneeuwvlok

Het kerstgevoel van Faida (Malawi): “Ik zal de kerst van dit jaar vieren met arme families van meisjes en jongens uit een zeer afgelegen gebied door voedsel en kleding aan hen te doneren en op die dag wat spelletjes met hen te spelen.”

Lees HIER wat Faida doet om haar wereld te verbeteren.

Het kerstgevoel van Raymond (Ghana): Ik zal kerstmis vieren met mijn familie en een paar vrienden bezoeken. En ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken voor jullie aandacht en jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ja, moge God allen zegenen voor hun vriendelijke donaties die de levens van de minder fortuinlijke mensen in Afrika veranderen. Ik bid en wens iedereen een goede gezondheid en een heel gelukkig kerstfeest!

Lees HIER wat Raymond doet om zijn wereld te verbeteren.

All I want for Christmas…

Raymond Agalga uit Ghana wil een waterpomp op zonne-energie en een bos aanleggen in zijn arme dorpsgemeenschap. Faida Phiri uit Malawi wenst dat 2600 meisjes uit haar omgeving gewoon naar school kunnen blijven gaan, door te zorgen voor maandverband, water en wc’s op 3 plattelandsscholen. De kerstwens van Ali uit Kenia is om meer kinderen met een handicap op te kunnen nemen in zijn behandelprogramma, zodat ook zij een menswaardig bestaan kunnen leiden.

Help jij deze ondernemende gezondheidspioniers om verder te bouwen aan duurzame oplossingen die de gezondheid in Afrika verder verbeteren? Steun hen met jouw donatie zodat ook zij het nieuwe jaar goed kunnen beginnen, zij zijn er klaar voor. Jouw gehele donatie gaat naar deze projecten, niets blijft achter in Nederland.

Vanuit ons hart naar het jouwe: ‘Dank je wel! Hele fijne kerstdagen.’

hertenkop