Stemcampagne Albert Schweitzer PUBLIEKSPRIJS 2022

Wie wint de Albert Schweitzer PUBIEKSPRIJS 2022? Stem op ėėn van de negen kandidaat projecten tijdens de stemcampagne. Bepaal mee wie de PUBLIEKSPRIJS van € 2000,- gaat winnen.

Albert Schweitzer PUBLIEKSPRIJS 2022

Het publiek bepaalt wie de Albert Schweitzer PUBLIEKSPRIJS 2022 wint. Het project dat de meeste stemmen krijgt tijdens de stemcampagne wint de prijs. Iedereen kan stemmen!

Breng je stem uit op één van de negen kandidaat projecten! Wie weet wint jouw favoriet de Albert Schweitzer PUBLIEKSPRIJS 2022!

Stemmen kan tot 8 oktober 2022

De stemcampagne sluit op 7 oktober om 24.00 uur. Op 8 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Initiatiefnemers Albert Schweitzer Prijs 2022

Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds reikt de prijs samen met partner AFAS Foundation uit. Twee prijzen zijn er te winnen: de hoofdprijs, ‘Gezondheidspionier van het jaar’, met de bijbehorende kickstart van € 7.000.- en de publieksprijs van € 2.000,-.

Wie ‘Gezondheidspionier van het jaar 2022’ wordt, bepaalt de jury die hiervoor de drie best ideeën heeft genomineerd. Zij gaan door naar de finale op 8 oktober in het AFAS hoofdkantoor in Leusden en maken kans dė ‘Gezondheidspionier van het 2022’ te worden. De drie genomineerden pitchen dan hun project live aan de jury en alle aanwezigen. De jury bepaalt de winnaar en maakt deze aansluitend tezamen met de winnaar van de Albert Schweitzer PUBLIEKSPRIJS 2022 bekend.

Aanwezig zijn bij de uitreiking Albert Schweitzer Prijs 2022 op 8 oktober – AFAS hoofdkantoor in Leusden? Meld je aan via deze link.