Over het NASF

Visie

Wij vinden dat ondersteuning van ontwikkelingslanden gericht moet zijn op het vergroten van zelfredzaamheid. Vanuit de visie van Albert Schweitzer gebaseerd ‘Eerbied voor het leven’, steunen wij daarom kleinschalige, op zelfredzaamheid en langere termijn gerichte gezondheidszorg gerelateerde initiatieven met passende bijdragen. Wij focussen ons daarbij op Sub-Sahara Afrika.

Missie

Met behulp van microgiften de gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Sub-Sahara Afrika  helpen verbeteren.

Organisatie

De Stichting Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) is een kleine fondsenwervende organisatie waarin alle betrokkenen met veel enthousiasme, flexibiliteit en inzet werken. De stichting bestaat uit 3 stafleden en een vrijwillig bestuur van momenteel 7 leden. Daarnaast krijgt de organisatie veel ondersteuning van vrijwilligers. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en het secretariaat is op dinsdag en donderdag tijdens kantooruren te bereiken via info@nasf.nl of tel: +31 (0)30 8801499.

  • Wie is wie? Een overzicht van de mensen achter het NASF.
Wie is wie?
  • Wat doet het NASF? Wij steunen kleinschalige gezondheidsprojecten in Afrika met een microgift.
Projectsteun
  • Wat nog meer? Naast de projectsteun, hebben we nog andere activiteiten.
Activiteiten

Overige informatie

  • Bent u benieuwd hoe het NASF is ontstaan, klik hier voor meer informatie.
  • Het NASF is verheugd door de inzet van vele sponsoren. Verder werken we samen met verschillende partners. Lees hier meer.
  • De jaarverslagen van 201520142013, 2012 en 2011 zijn online in te zien. Voor informatie voor 2011 kunt u het secretariaat benaderen.