Wie wij zijn

Je gezondheid is het belangrijkste dat je hebt. Ook wanneer je arm bent en in Afrika leeft. Wij geloven in de kracht van eenvoudige oplossingen voor gezondheidsproblemen, vanuit de samenleving zelf. Daarom steunt het NASF met kleine bedragen lokale gezondheidsprojecten in Afrika.

Visie

Wij vinden dat ondersteuning van ontwikkelingslanden gericht moet zijn op het vergroten van zelfredzaamheid. Vanuit de visie van Albert Schweitzer gebaseerd ‘Eerbied voor het leven’, steunen wij daarom kleinschalige, op zelfredzaamheid en langere termijn gerichte gezondheidszorg gerelateerde initiatieven met passende bijdragen. Wij focussen ons daarbij op Sub-Sahara Afrika.

Missie

Wij willen met behulp van microgiften de gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Sub-Sahara Afrika helpen verbeteren. Bekijk hier de laatste versie van de Statuten.

Jaarverslagen met jaarrekening

Organisatie

De Stichting Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) is een kleine fondsenwervende organisatie waarin alle betrokkenen met veel enthousiasme, flexibiliteit en inzet werken. De stichting bestaat uit 3 stafleden en een vrijwillig bestuur van momenteel 6 leden. Daarnaast krijgt de organisatie veel ondersteuning van vrijwilligers. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en het secretariaat is op dinsdag en donderdag tijdens kantooruren te bereiken via info@nasf.nl of tel: +31 (0)30 8801499.

Bent u benieuwd hoe het NASF is ontstaan, klik hier voor meer informatie.

Sponsoren

Het NASF is verheugd door de inzet van vele sponsoren. Verder werken we samen met verschillende partners. Lees hier meer.

Wie is wie?
Projectsteun
Activiteiten

Beleid

Bekijk het Beleidsplan 2013-2018

Bekijk de Beleidsrichtlijn uitvoering Projectsteun