‘Every child matters’ – Therapiecentrum in Kenia geopend!

De uitbreiding van het behandelcentrum, instrumentarium en het zorgprogramma voor 300 kinderen met lichamelijke of geestelijke beperkingen is succesvol gerealiseerd!

In de decembercampagne 2021 vroegen we voor dit project van KidsCare aandacht en medewerking. De campagne was een groot succes en met de bijdragen van de vele ondersteuners was het project financieel haalbaar en is de bouw nu al gerealiseerd!

 

Gerard Geenen, projectleider Kidscare Nederland

'In het nieuwe centrum zijn de services voor de kinderen met beperking gerealiseerd. Het iseen prachtig centrum mede dankzij sponsoring van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds. We kunnen nu nog meer kinderen met een beperking helpen op een professioneel niveau. Het KidsCare team is zo trots dat deze kinderen nu zorg kunnen krijgen en dat steeds meer verzorgers geloven dat hun kind wel degelijk 'mogelijkheden' heeft. Dat maakt het verschil voor hen. Geweldig toch!

Je ziet het vooral aan de ogen van de moeders en kinderen. Die stonden donker en stralen nu.  Geweldig is ook hoe gehandicapte kinderen geholpen worden door de therapeuten en hoe de kinderen op de speciale scholen zich ontwikkelen tot mensjes die ertoe doen!'