‘Every child matters’ – Therapiecentrum in Kenia geopend!

Collagebeeld 3 beelden kidscare kwetsbare groepen

In de decembercampagne 2021 vroegen we aandacht en medewerking voor een project van Kidscare. De uitbreiding van een behandelcentrum, instrumentarium en het zorgprogramma voor 300 kinderen met lichamelijke of geestelijke beperkingen in Kenia.

De campagne was een groot succes en met de bijdragen van de vele ondersteuners was het project financieel haalbaar. En inmiddels is het project ook al succesvol gerealiseerd!

Gerard Geenen, projectleider Kidscare Nederland

'In het nieuwe centrum zijn de services voor de kinderen met beperking gerealiseerd. Het iseen prachtig centrum mede dankzij sponsoring van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds. We kunnen nu nog meer kinderen met een beperking helpen op een professioneel niveau. Het KidsCare team is zo trots dat deze kinderen nu zorg kunnen krijgen en dat steeds meer verzorgers geloven dat hun kind wel degelijk 'mogelijkheden' heeft. Dat maakt het verschil voor hen. Geweldig toch!

Je ziet het vooral aan de ogen van de moeders en kinderen. Die stonden donker en stralen nu.  Geweldig is ook hoe gehandicapte kinderen geholpen worden door de therapeuten en hoe de kinderen op de speciale scholen zich ontwikkelen tot mensjes die ertoe doen!'

Wilt u ook een vergelijkbaar project mogelijk maken? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Neem contact met ons op via 030 - 880 1499 of stuur een berichtje naar info@nasf.nl.