Een fantastisch eerste resultaat voor gezondheidspioniers Faida, Raymond en Ali in Afrika! Met nog minder dan de helft van het totaalbedrag te gaan, komen hun kerstwensen echt dichtbij. 

Raymond

Raymond’s duurzame project zorgt voor een veilige en groene leefomgeving voor 2.000 mensen in Ghana

Met de aanleg van een veilige watervoorziening op zonne-energie en een nieuw bos, bouwt een Ghanese community van 2.000 mensen aan een gezonde, duurzame leefomgeving. Het bos zorgt voor goed, duurzaam waterbeheer en verbetert de leefomgeving aanzienlijk. Help je mee dit bos en water aan te leggen met jouw donatie?

Al met 3,70 euro per inwoner zetten we belangrijke stappen voor een veilige, groene leefomgeving in Ghana. Ga jij dit jaar ook voor een groene kerst?

NorthernHope
Faida

Faida zorgt met haar project dat 2.600 meisjes in Malawi hun school kunnen afmaken

Met duurzaam herbruikbaar maandverband, voorlichting, schone wc's, kleedkamers en wasgelegenheid op 3 scholen zorgt Faida ervoor dat meer dan 2.600 meisjes wél hun school kunnen afmaken. En dat is enorm belangrijk voor hun toekomst, hun welzijn en hun gezondheid. Doe jij ook mee? Samen maken we het waar!

Met 3,40 euro geef je één meisje maandverband en alle faciliteiten op school die nodig zijn. Help jij een meisje in Malawi op weg naar haar toekomst?

IMG_4266 (1)
6

Ali uit Kenia bouwt een behandelcentrum voor 1.000 gehandicapte kinderen

Er is een lange wachtlijst voor de therapie van Ali en zijn fysiotherapeuten. Dankzij het nieuwe therapiecentrum kan Ali met zijn team straks honderden kinderen met een handicap extra opnemen in het behandelprogramma, zodat ook zij perspectief hebben op een menswaardig bestaan. Steek jij deze ouders en ‘Speciale Kinderen’ een hart onder de riem deze kerst?

13,95 euro per kind kost het nieuwe behandelcentrum. 1.000 kinderen met een handicap wonen in deze omgeving. Met jouw donatie kunnen zij straks zoveel mogelijk allemaal de therapie krijgen die zij nodig hebben. Laat jij je hart spreken voor deze kinderen met kerst?

Kidscare kids rolstoelen (1)