Wat we doen

Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds steunt kleinschalige gezondheidsprojecten in landen in Sub-Sahara Afrika. Opgezet door de lokale bevolking zelf. Zo behalen we prachtige resultaten. Met een klein budget. Helpt u mee? 

Onze projecten

Wat bij ons vanzelfsprekend is, kan in Afrika tot serieuze gezondheidsproblemen leiden.  Wist u bijvoorbeeld dat menstruatie één van de belangrijkste oorzaken is voor schooluitval bij meisjes in Afrika? In dit soort gevallen is geen groot budget nodig om een verschil te maken. Het gaat er juist om dat we lokale initiatieven extra steun geven. Waardoor mensen in staat zijn zélf een verschil te maken, voor een gezonde toekomst. In ons projectenoverzicht ziet u hoe we hieraan bijdragen.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds verschijnt regelmatig. Deze bevat nieuws over nieuwe projecten, afgeronde projecten en geeft updates over lopende projecten in Afrika die het NASF ondersteunt. Mis hem niet! Meld u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen en reacties over de nieuwsbrief kunt u een e-mail sturen naar info@nasf.nl o.v.v. reactie nieuwsbrief.

Albert Schweitzer Prijs

Je talent inzetten voor het welzijn van een ander in Afrika, daar draait het om bij de jaarlijkse Albert Schweitzer Prijs. Klik hier voor meer informatie.

Fondswervings acties en evenementen

Het NASF onderneemt verschillende fondswervingsacties, meestal in samenwerking met partners en belangstellenden.

Kom zelf in actie!

U bent ook van harte welkom om evenementen en activiteiten te ondernemen als steun voor het NASF. Een leuke idee? Neem contact op met ons via info@nasf.nl.